brown and white cake on yellow cake

Bespaar door te meten

Succes begint
met kwaliteit.

Meettechnologie voor frituurolie van Testo:

Omdat uw klanten alleen het beste verdienen.

Meettechnologie is uw sleutel tot uitstekende kwaliteit

Voor restauranthouders is frituurolie van topkwaliteit het allerbelangrijkste - het maakt het verschil, zowel voor de kwaliteit van de gerechten als voor de smaak. Om dit te garanderen en ook de kosten in de gaten te houden, is een nauwkeurige controle van de olieconditie essentieel. Dit is precies waar de testo 270 frituurolie tester om de hoek komt kijken: dit intuïtieve hulpmiddel helpt u door duidelijk aan te geven wanneer het tijd is om de olie te verversen. Zo hebt u kwaliteit en kosten altijd onder controle!

Begin direct met besparen

Door regelmatig de frituurolie te testen voordat je deze vervangt, kun je aanzienlijke kosten besparen, tot wel 30 procent. Dit proces stelt je in staat om de kwaliteit van de olie te beoordelen en te bepalen of deze nog geschikt is voor gebruik. Als je de olie op tijd vervangt, zorg je niet alleen voor een betere smaak van je gefrituurde producten, maar verleng je ook de levensduur van de frituurpan. Bovendien helpt het verminderen van onnodige vervangingen de milieubelasting te verlagen

Wat het TPM-gehalte zegt over de kwaliteit van de frituurolie

De TPM-waarde neemt toe met de levensduur van de olie.

9 - 14 % TPM: De olie is geschikt voor culinair gebruik*.

14 - 20 % TPM: Optimaal frituurbereik*.

Vanaf 24 % TPM: De frituurolie is niet langer geschikt voor consumptie*.

*Waarden kunnen variëren afhankelijk van proces, olietype en regionale wetgeving

selective focus photography of yellow sunflower field during golden hour
closeup photography of woman smiling
closeup photography of woman smiling

Sharon Veervrouw

Klantenservice